ua ru en

Презентуємо бренд Christian Fischbacher

Салон "Калина" першим в Києві придбав зразки текстильних колекцій 2020 та 2021 рр. відомого швейцарського бренду Christian Fischbacher, наразі маємо найширшу представленість бренду в Україні.

Крістіан Фішбахер – культова фігура у розвитку текстильної моди світового масштабу. Важко уявити, але історія бренду розпочалася більше двохсот років тому. Родина Фішбахер зберегла традиції оздоблення інтер’єру унікальними тканинами, які здатні трансформувати простір і перетворити інтер’єр на справжню перлину. Від батька до сина передавалися знання і досвід роботи з тканинами, це дозволило створити такий рівень майстерності, що його визнали експерти з усього світу.

Бренд завжди приділяв особливу увагу саме якості тканин та їх неповторному дизайну, адже текстиль – це дух будинку. Він може перетворити звичайну кімнату в осередок естетичності, благородства та вишуканості. Філософію компанії Christian Fischbacher можна висловити п'ятьма словами: елегантність, розкіш, якість, комфорт, сучасність.

Дизайни вражають своїм розмаїттям - рослинні мотиви, анімалістичні принти, струнка геометрія, урбанистичні та барвисті етно, і, звісно, монохромний ряд. Тканини легкі й невагомі сусідять з щільними, яскраві кольори - з мінімалізмом однотону. Преміум-клас текстилю, в виробництві якого використовуються найновіші технології та виключно гіпоалергенна сировина.

Повірте - цей бренд вартий того, щоб ви побачили його красу та витонченість на власні очі! Всі зразки неймовірні!

Запрошуємо текстильних декораторів, дизайнерів інтер'єру, архітекторів, всіх, хто цінує якість матеріалів преміум-класу, в гості на чашечку ароматної кави та знайомство з новинками!

Презентуємо бренд Christian Fischbacher